Gebruikmaken van een bestelzuil in een cafetaria

Als u een cafetaria heeft, dan zult u weten dat de mensen die iets bij u komen bestellen, graag zo snel mogelijk geholpen willen worden. Vroeger kon u het tempo van uw dienstverlening verhogen door extra personeel aan te nemen, maar dat is vandaag de dag geen optie meer. Niet alleen omdat dit een dure oplossing is, meer nog omdat er bijna geen personeel te vinden is. Gelukkig kunt u andere middelen gebruiken om de service te verbeteren. U kunt namelijk een bestelzuil in uw cafetaria plaatsen. Hiermee kunnen klanten zelf hun bestelling doorgeven en afrekenen. Dat brengt vele voordelen met zich mee en die willen wij hier graag uiteenzetten.

Minder personeel nodig door een bestelzuil in uw cafetaria

Wanneer personeel moeilijk te vinden is, hoeft dat geen reden te zijn om uw openingstijden te verkorten. Integendeel zelfs: als u een bestelzuil in uw cafetaria plaatst, dan kunt u zonder extra personeel te hoeven inzetten, veel meer bestellingen verwerken. Het idee van een bestelzuil in uw cafetaria is simpel. U biedt uw menu digitaal aan op een scherm. De klanten kunnen door het menu bladeren en aanklikken wat zij graag willen hebben. Is hun bestelling compleet, dan plaatsen zij de order en zij kunnen deze gelijk betalen. De bestelzuil in uw cafetaria is namelijk gekoppeld aan een betaalterminal. Het geld is nog niet op uw rekening overgemaakt, of de bestelling ligt al bij u in de keuken. Zo kunt u gelijk aan de slag met het voorbereiden van de bestelling. U merkt het: hier komt geen extra personeelslid aan te pas, sterker nog; u zou zelfs met minder personeel toekunnen.

Meer bestellingen verwerken in een korter tijdsbestek

De cafetaria is bij uitstek de plek waar mensen naartoe gaan wanneer zij een snelle hap willen nuttigen. Snelle service is dan ook van groot belang voor het succes van uw cafetaria. Met een bestelzuil in uw cafetaria kunt u veel meer bestellingen verwerken in een kortere tijd. U kunt zich volledig richten op het voorbereiden van de order en u hoeft zich niet druk te maken over randzaken zoals het opnemen van de bestelling, het betalen en het doorgeven van de bestelling aan de keuken. In de praktijk zien we dat mensen die met een bestelzuil gaan werken, tot wel dertig procent meer omzet weten te genereren. Dat terwijl de kosten juist verlaagd zijn dus grote kans dat u meer winst gaat maken.

Het juiste systeem voor uw zaak

Er zijn vele soorten horecazaken en dus ook vele soorten cafetaria’s. U kunt bij Leqqr altijd het juiste systeem vinden voor uw zaak. Wij bieden eenvoudige systemen voor de kleinere zaak, maar ook uitgebreide systemen die naar wens kunnen worden aangepast. Wilt u niet alleen een bestelzuil voor uw cafetaria, maar ook een scherm waarop de bestelstatus te zien is? U kunt het werk in de keuken ook eenvoudiger maken door ook hier een scherm te plaatsen. Zo kunt u altijd zien wat de volgende order is en in welke volgorde u moet werken.

Informeer naar de mogelijkheden

Mocht u graag willen weten hoe u de overstap naar een bestelzuil kunt maken, neem dan gerust een keer contact op. Bij Leqqr staan wij voor u klaar om u te helpen. Wij zorgen er graag voor dat u met een systeem kunt gaan werken waar u echt iets aan heeft. Dat wil zeggen, een systeem waarmee u uw vaste lasten kunt verlagen en uw omzet kunt vergroten. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Onze systemen kunnen volledig aangepast worden aan uw voorkeuren.

Deel dit bericht