Maakt u al gebruik van intelligente keukenoplossingen?

Voor de horeca zijn het momenteel lastige tijden: er is weinig personeel te vinden en dat terwijl er juist heel veel mensen graag een hapje of een drankje komen doen. Gelukkig bent u als horecaondernemer niet altijd afhankelijk van mensen. U kunt namelijk ook met intelligente keukenoplossingen gaan werken. Dit zorgt er niet alleen voor dat u minder personeel hoeft te hebben om de bestellingen te verwerken, het zorgt er ook voor dat u uw service kunt verbeteren. Met de intelligente keukenoplossingen van Leqqr kunt u uw bedrijf naar een hoger plan tillen.

Bestellingen makkelijker verwerken

Vroeger liep een gast een horecagelegenheid binnen, ging zitten en vervolgens werd deze door een bediende geholpen. Dit is een erg arbeidsintensief traject. De servicegerichte zaak werkt daarom vandaag de dag met bestelzuilen. Dit is een scherm dat u uw in uw zaak kunt plaatsen en waar de gasten hun orders op kunnen doorgeven. Zij kunnen eenvoudig door het menu scrollen en aanklikken wat zij willen hebben. Is hun bestelling eenmaal doorgegeven, dan komt deze gelijk aan in de keuken. Hierdoor is de tussenkomst van een medewerker dus niet meer nodig. De bestellingen komen dus niet alleen sneller aan, de kans op verkeerd doorgegeven bestellingen is ook aanzienlijk kleiner.

De status van de bestelling altijd zichtbaar

Voor iemand die besteld heeft, is het soms niet duidelijk of de bestelling goed doorgekomen is, en hoe lang het nog duurt voordat het bestelde geserveerd wordt. Met een bestelzuil van Leqqr is dit probleem ook verleden tijd. De gast kan namelijk ook op een scherm zien wat de status van de bestelling is. Hierdoor weet deze precies wanneer deze diens bestelling kan komen afhalen. In de keuken is het ook volkomen duidelijk wat de volgorde van de orders is die eerst moeten worden afgehandeld. Ook hier komt er geen medewerker meer aan te pas om overzicht te houden, dit wordt volledig door het systeem van intelligente keukenoplossingen overgenomen.

Meer bestellingen

Behalve het feit dat een bestelzuil u personeel kan besparen en dat het zorgt voor een betere workflow, zorgt het ook voor meer omzet. Omdat alles automatisch gaat, kunnen gasten hun orders sneller doorgeven. Uit meerdere praktijkonderzoeken is gebleken dat de omzet van een zaak kan stijgen tot wel dertig procent wanneer er met bestelzuilen en bestelschermen gewerkt wordt. Gasten zijn namelijk ook geneigd om een tweede keer te bestellen wanneer zij zien dat de service heel snel gaat. Hierdoor zult u aan het eind van de dag veel meer bestellingen mogen verwachten dan wanneer u alle orders door personeel moet laten verwerken.

Voor iedere zaak de juiste zuil

Horecagelegenheden zijn te vinden in vele soorten en maten en dat vraagt dus ook om speciale intelligente keukenoplossingen. Er zijn bestelzuilen in diverse afmetingen verkrijgbaar. U kunt bij Leqqr kiezen uit diverse abonnementen: standaard, pro en special. De standaard-optie is interessant voor kleinere zaken, de special is geschikt voor gelegenheden die maatwerk nodig hebben. Welk systeem u ook kiest, zij hebben allen gemeen dat de maandelijkse kosten laag zijn, maar dat de baten hoog zullen zijn.

Wilt u meer weten?

Mocht u interesse hebben in een van de bestelsystemen van Leqqr, dan kunt u altijd een keer contact opnemen. Wij kijken dan samen met u naar wat uw bedrijf nodig heeft om uw service te optimaliseren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het systeem goed geïnstalleerd wordt en dat u het zonder problemen kunt gebruiken. Mocht er een keer een probleem zijn, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Bekijk welke optie voor u interessant is en dan zorgen wij dat u dit systeem zo snel mogelijk kunt gebruiken.

Deel dit bericht