keukenprinter

De basis van iedere keuken

De keukenprinter is een essentieel onderdeel in de keuken. Bestellingen worden op een overzichtelijke bon afgedrukt. Dit kan zowel een papier als  stikkers bon zijn. Alle producten kunnen afzonderlijk worden afgedrukt zodat deze als stikker op een box of beker kunnen worden geplakt. Zo is het duidelijk bij welke bestelling het product hoort. Als onderdeel van de Leqqr Smart Kitchen oplossing kan ieder zone zijn eigen printer krijgen. Bij de uitgifte kan een totaal bon worden afgedrukt met alle afzonderlijke producten. Dit zorgt voor overzicht en duidelijkheid bij de uitgifte.

labels

De Leqqr keukenprinter oplossing ondersteunt labels. Zo kan van ieder afzonderlijk gerecht of drankje op een zelfklevende bon worden afgedrukt. Deze bon kan op een bakje, beker of ieder ander disposable worden geplakt. Zo is het duidelijk wat er in het bakje of beker zit en bij welke bestelling deze hoort.

multi zone

Iedere printer kan in een netwerk van printers worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat ieder onderdeel van de keuken over een eigen printer beschikt. Dit worden zones genoemd. Alleen de bonnen met de gerechten voor een bepaalde zone in de keuken worden naar de bijbehorende printer in die zone gestuurd.