Marveld Recreatie

Makkelijke assistent in het hoogseizoen

"We zijn superblij met de bestelkiosk van Leqqr. Het is voor ons de ideale self-service oplossing voor onze gasten."

Marvel Recreatie is een vijf sterren vakantiepark met veel faciliteiten. In haar snackbar gebruiken zij een Leqqr kiosk. Naar volle tevredenheid. 

Een bestelkiosk kan de efficiëntie van het bestelproces aanzienlijk verbeteren. Met de kiosk kunnen de gasten direct naar de kiosk gaan om hun bestelling te plaatsen en te betalen, zonder in de rij te hoeven wachten. Dit betekent kortere wachttijden, tevreden klanten en meer omzet. 

Daarnaast biedt een bestelkiosk zelfbedieningsopties aan de gasten. Ze kunnen op hun gemak het menu bekijken, speciale verzoeken toevoegen en hun voorkeuren aanpassen zonder de druk van een wachtrij. Dit geeft hen meer controle over hun maaltijdkeuzes en kan de klanttevredenheid verhogen. Bovendien minimaliseert het systeem menselijke fouten bij het opnemen of doorgeven van bestellingen, wat resulteert in nauwkeurigere bestellingen en tevreden klanten.

De bestelkiosk biedt ook meertalige opties, wat vooral handig is als er internationale gasten komen. Door de mogelijkheid te bieden om bestellingen in verschillende talen te plaatsen, verminder je communicatiebarrières en creëer je een warm welkom.

Een ander voordeel van een bestelkiosk is de potentie om de omzet te verhogen. De gasten hebben meer tijd om het menu te verkennen en extra items aan hun bestelling toe te voegen, waardoor er automatisch meer uitgegeven wordt. Dit levert een positieve bijdrage aan de omzet van de snackbar op.

Kortom, de implementatie van een bestelkiosk biedt aanzienlijke voordelen, zoals verbeterde efficiëntie, zelfbediening, foutenreductie, meertalige opties en een verhoogde omzet. 

Wellicht ook een waardevolle investering op uw camping of vakantiepark? 

Aarzel niet om contact met Rubel op te nemen: 053- 7440002 of info@leqqr.nl