Leqqr is van 14 tot en met 16 november aanwezig op de recreatie vakbeurs in Hardenberg

Leqqr, dé specialist op het gebied van bestelzuilen, kiosken en andere self-service systemen, markeert haar aanwezigheid op de onmisbare recreatie vakbeurs die plaatsvindt van 14 tot en met 16 november in Hardenberg. Met maar liefst 8000 enthousiaste bezoekers en meer dan 300 exposanten biedt deze prominente beurs een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de recreatiebranche te ontdekken.

Innovatieve self-service systemen voor campings & vakantieparken

Bent u werkzaam in de recreatiesector en zoekt u naar manieren om uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Dan bent u bij Leqqr aan het juiste adres! Op onze stand presenteren wij met trots ons veelzijdige self-service systeem speciaal ontworpen voor campings en vakantieparken. 

Efficiëntie en gebruiksgemak voor horecagelegenheden op campings en vakantieparken

Voor cafetaria’s en restaurants op campings en bij vakantieparken hebben wij een intuïtief systeem ontwikkeld dat voldoet aan de wensen en eisen van zowel gasten als personeel. Met ons innovatieve systeem kunnen bestellingen via onze bestelzuil nauwkeurig worden opgenomen en snel worden verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor tevreden gasten.

Gemakkelijk bestellen vanaf uw eigen plek of vakantiehuisje

Bij Leqqr begrijpen we dat gemak en comfort van groot belang zijn tijdens een welverdiende vakantie. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor gasten om vanaf hun eigen plek of vakantiehuisje een bestelling te plaatsen. Of het nu gaat om verfrissende drankjes, een heerlijke maaltijd of andere lekkernijen, onze self-service systemen maken het mogelijk om uw bestelling af te halen of zelfs te laten bezorgen.

Ontdek de vele mogelijkheden op onze stand

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan de Leqqr stand op de recreatie vakbeurs in Hardenberg. Ons deskundige team staat klaar om u alle mogelijkheden van onze self-service systemen toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden en profiteer van de voordelen die onze innovatieve technologieën met zich meebrengen.

Kom langs bij de Leqqr stand en laat u inspireren door de toekomst van self-service systemen in de recreatiesector!

Deel dit bericht