Wat kan een online bestelsysteem voor de horeca u opleveren?

Er zijn in Nederland nog maar weinig horecagelegenheden te vinden die niet een papiertje op de deur hebben hangen waarop zij aangeven dat zij dringend op zoek zijn naar nieuw personeel. De coronapandemie heeft het personeelsbestand aanzienlijk uitgedund en veel zaken zijn hierdoor ernstig in de problemen gekomen. Gelukkig is nieuw personeel niet de enige oplossing om uw zaak toch te kunnen laten floreren. U kunt namelijk ook gaan digitaliseren met het online bestelsysteem voor de horeca van Leqqr. U zult zien dat u hierdoor met veel minder personeel uw gasten veel beter kunt helpen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Met een online bestelsysteem voor de horeca heeft u minder personeel nodig

Vroeger werden bestellingen in horecagelegenheden opgenomen, verwerkt en afgehandeld door mensen. Tegenwoordig kan dit veel efficiënter gedaan worden wanneer u met een online bestelsysteem voor de horeca gaat werken. Een groot deel van de werkzaamheden die eerst door mensen moesten worden uitgevoerd, wordt nu door een intelligent bestelsysteem overgenomen. Dat zorgt er niet alleen voor dat u minder mensen nodig heeft, maar ook dat u uw service kunt verbeteren. Een systeem kan namelijk vele malen sneller werken dan een mens. Uw gasten kunnen gelijk betalen waardoor zij niet heel lang hoeven te wachten op de rekening. U zult zien dat de tevredenheid van uw gasten sterk zal toenemen. Dat is de beste reclame die uw zaak kan krijgen.

Meer omzet door gebruik te maken van slimme systemen

Een mens kan maar op een plek tegelijk zijn. Dat geldt niet voor een online bestelsysteem voor de horeca. Hier kunnen grote aantallen mensen op hetzelfde moment gebruik van maken want er komt geen personeel meer bij kijken om de bestelling op te nemen. De orders worden allemaal keurig door het systeem verwerkt en u kunt zich volkomen richten op het bereiden van de bestellingen. U kunt kiezen om een extra scherm bij uw systeem te nemen waarop de gasten hun bestelstatus kunnen zien. Zij zien dan gelijk wanneer hun order klaar is, of dat zij nog even geduld moeten hebben. Eveneens kunt u een scherm in uw keuken plaatsen waarop u in een oogopslag kunt zien welke orders eerst opgepakt dienen te worden. Hierdoor kunt u uw workflow aanzienlijk verbeteren en in een kortere tijd veel meer mensen kunnen helpen.

Betalen uw gasten veelal met cash?

In de horeca wordt nog heel veel met cashgeld betaalt. Dat hoeft echter niet een probleem te zijn. De intelligente bestelsystemen van Leqqr kunnen namelijk ook goed uit de voeten met cashgeld. Hiervoor kunt u kiezen voor de cash kiosk. Dit is een zuil die u in uw zaak kunt plaatsen en waar de klant door het menu kan bladeren. Heeft deze diens bestelling samengesteld, dan kan vervolgens betaald worden met contanten. Ook hier komt geen personeel meer aan te pas. Uiteraard is het mogelijk om diverse systemen te combineren zodat mensen die met hun pinpas willen betalen, dat ook gewoon kunnen blijven doen. Een volledige online betaling zonder pinpas behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Cash kiosk content betalen

Kies het perfecte systeem

Bent u enthousiast geworden over de QSR bestelzuilen van Leqqr? Dan kunt u altijd een keer contact met ons opnemen om te horen welk systeem het beste is voor uw zaak. Wij adviseren u graag over welke mogelijkheden er zijn om een systeem te installeren dat perfect is voor uw gelegenheid. Informeer ook naar de vele extra’s die wij kunnen bieden. Heeft u speciale wensen, dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u maatwerk geleverd krijgt.

Deel dit bericht