smart ordering

Bestel oplossingen voor smart restaurants

Slimme bestelproducten voor een slimme afhandeling van de bestelling. De bestelproducten van Leqqr garanderen een snelle afhandeling van de order voor de medewerker en een fantastische bestelervaring voor de gast. Een doordacht design met slimme functies voor meer omzet.

Bestelzuil

De Leqqr bestelzuil is eigenlijk een extra kassa medewerker. Gasten kunnen in de zaak in alle rust de menukaart bekijken, een bestelling plaatsen en met de pin afrekenen. Nooit meer in de rij staan bij de kassa. De zuil beschikt over een ingebouwde printer en scanner. Door de compacte bouwwijze is deze zuil eenvoudig op te hangen in ruimtes met beperkte omvang.

Modellen

Voor iedere toepassing is er een kiosk oplossing beschikbaar. De gebruikte onderdelen zijn speciaal voor de Leqqr smart ordering software geselecteerd. Dit garandeert een soepele werking en een onderhoudsvrij gebruik naar de toekomst.

22″

Desktop

Printer

Scanner

27″

Wall mount

Printer

Scanner

27″

Single/double standing

Printer

Scanner

Design

Het hart van het systeem is de Leqqr smart ordering software. Dit is een oplossing speciaal ontwikkeld voor en door Quick Service Restaurants. In de afgelopen 7 jaren is er een standaard oplossing ontwikkeld die volledig kan worden ingericht volgens uw werkwijze. Dagelijks wordt het systeem samen met onze klanten verbeterd en doorontwikkeld. Inmiddels beschikt het systeem over slimme functionaliteiten om te zorgen voor een fantastische bestelervaring voor uw gasten en meer rust in uw zaak.

Cash Kiosk

In de horeca wordt er nog steeds veel met Cash betaald. Daarom beschikt Leqqr over een koppeling met het Cikam Cash systeem. Zo is het met deze uitbreiding mogelijk om aan de zuil met Cash te betalen. De koppeling regelt de communicatie met het cash systeem. Nadat er betaald is en het wisselgeld is uitgenomen wordt de bestelling naar de keuken doorgestuurd. Allemaal zonder tussenkomst van een kassamedewerker. 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.