Pad Thai live met Smart Kitchen

Leqqr heeft met haar Leqqr® Smart Kitchen Solutions de laatste fase opgeleverd van de QSR totaaloplossing bij Pad Thai Boven ’t IJ. Na het plaatsen van bestelzuilen voor self-service wordt de bestelling nu ook in de keuken volledig geautomatiseerd afgehandeld. 

Pad Thai Boven ’t IJ is een nieuwe vestiging van Pad Thai World. Dit betreft een QSR Franchise concept afkomstig uit Thailand. Op dit moment zijn er 7 vestigingen in Nederland.

We introduce the QSR (Quick Service Restaurant Concept) to offer the most popular Thai dishes with no fuss, no delay and no complication.

Leqqr levert met het Leqqr® Smart Ordering voor alle locaties de automatisering van het totale proces. Orders worden via bestelzuilen opgenomen en betaald. De bestelling komt binnen op meerdere keukenschermen. Deze zijn in verschillende zones ingedeeld. Iedere (deel)bestelling wordt op een zelfklevende bon afgedrukt. Op een assembly scherm bij de uitgiftebalie wordt de status van de totale bestelling in de gaten gehouden. Als een bestelling wordt afgerond, wordt er op een aangesloten afhaalscherm aangegeven dat de bestelling gereed is om te worden afgehaald.     

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *