Hoe zorgt u dat uw bestellingen zo snel mogelijk verwerkt worden?

Als eigenaar van een kiosk weet u waarschijnlijk hoe belangrijk het is dat bestellingen van klanten, zo snel mogelijk verwerkt worden. Vaak zijn deze mensen op doortocht en die hebben geen zin om lang op hun kopje koffie of smoothie te wachten. Goede service is echter niet alleen iets waar de klant baat bij heeft, ook voor u als eigenaar van de kiosk kan het veel voordelen opleveren om in uw service te investeren. U kunt dit doen door de overstap te maken naar een QSR verkoopzuil.  Een Quick Service Restaurant (QSR) verkoopzuil zorgt er namelijk ook voor dat u minder personeel hoeft in te zetten. Dat is in tijden van grote personeelsschaarste in de horeca waarschijnlijk meer dan welkom.

Hoe werkt de QSR verkoopzuil?

Een QSR verkoopzuil is een scherm dat u in uw zaak kunt zetten. Het kan een groot scherm zijn dat u bij de ingang plaatst, maar het kan ook een klein scherm zijn dat u op de toonbank plaatst. De klant kan vervolgens door het menu scrollen en bekijken wat deze zou willen bestellen. Vervolgens kan de order geplaatst worden en de klant kan gelijk betalen omdat de QSR verkoopzuil ook gekoppeld is aan een pinautomaat. Voor het opnemen van de bestelling is dus geen personeel meer nodig. Dit bespaart veel arbeidskracht terwijl de service veel sneller zal worden.

Orders altijd duidelijk zichtbaar

Een QSR verkoopzuil wordt vaak gecombineerd met een scherm waarop de status van de bestellingen getoond wordt. De klanten kunnen dan gelijk zien hoe lang het nog duurt voordat zij hun bestelling in ontvangst mogen nemen. Ook in de keuken van uw horecagelegenheid kan met een scherm gewerkt worden. Hier kan nauwkeurig getoond worden wat er allemaal besteld is en wat de volgorde is waarin de orders moeten worden afgehandeld. Uit de praktijk is gebleken dat wie met een QSR verkoopzuil is gaan werken, veel meer bestellingen in een kortere tijd kan afwerken. Klanten geven aan dat zij dit systeem waarderen omdat zij maar heel kort hoeven te wachten op hun order.

Meer orders in minder tijd

Een QSR verkoopzuil verbetert niet alleen de service richting de klant omdat deze veel sneller geholpen wordt, ook voor uw zaak is een bestelzuil een goede keus. U kunt namelijk in korte tijd veel meer bestellingen verwerken. U zult zien dat wanneer u met een bestelzuil gaat werken, u veel meer orders kunt verwerken op een dag. Dat zal leiden tot een hogere omzet zonder dat uw personeelskosten omhoog zijn gegaan. Steeds meer bedrijven stappen daarom over op dit intelligente bestelsysteem omdat dit grote voordelen met zich meebrengt.

Kies de passende bestelzuil

Als u een bestelzuil van Leqqr wilt gaan gebruiken, dan kunt u kiezen uit drie opties. De standaard-, de pro- en de special-betaalzuil. De eerste is voor kleine zaken, de tweede voor de grotere ondernemingen en de derde optie is maatwerk. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van dit systeem. Mocht er onverhoopt iets met het systeem aan de hand zijn, dan wordt dit gelijk hersteld.

Wilt u het eens proberen? Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn van de voordelen van een QSR verkoopzuil, dan kunt u het systeem eerst 30 dagen proberen. U kunt dan bekijken hoe dit systeem u bevalt, of er nog iets moet worden veranderd of dat u misschien een extra verkoopzuil nodig heeft. Onze mensen laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn, dus neem gerust even contact met ons op. Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Deel dit bericht