Hoe zorgt u dat uw gasten hun consumptie sneller hebben?

De coffee-to-go is steeds populairder en dat brengt ook uitdagingen mee voor horecaondernemers. Waar je je gasten vroeger in de watten legde, daar is snelheid nu alles wat zij wensen. De koffie moet snel geleverd kunnen worden want men wil weer door. Bent u horecaondernemer en zoekt u naar mogelijkheden om aan deze vraag te voldoen? Leqqr biedt u alles wat u nodig heeft om te zorgen dat u uw gasten snel kunt geven wat zij willen door middel van een QSR oplossing, oftewel een Quik Service Restaurant. Fijne bijkomstigheid is dat deze snelle service u niet alleen veel kosten kan besparen, maar het kan u ook nog eens meer opleveren.

Snelheid zorgt voor tevredenheid

Wanneer je snel service moet bieden in een restaurant of kiosk, dan staan mensen eerder in de weg dan dat zij de stroom van de bestellingen versnellen. Een goede QSR oplossing is dat u bestelzuilen inzet. Dit kan gaan over kleine schermen die u op uw toonbank kunt zetten, tot grote bestelzuilen die u bij de ingang van uw zaak zet. De klant kan op diens gemak door het aanbod gaan en een bestelling doorgeven. Met de bijgeleverde betaalterminal kan de bestelling gelijk betaald worden. Is de order afgerond, dan wordt deze gelijk naar de keuken verzonden waar de consumptie bereid kan worden. Dit alles in een fractie van seconden. Daar kan geen mens tegenop. U kunt dus in een mum van tijd zorgen dat de klant er vandoor kan gaan met een heerlijke kop verse koffie. Dat is alles wat de klant wil, dus zet in op kwaliteit en snelheid en u zult zien dat u daar toenemende tevredenheid voor terugkrijgt.

Een QSR oplossing lost meer op dan u denkt

Nu de coronapandemie op diens beloop is, kunnen horecagelegenheden weer optimaal aan de slag. Helaas worden veel ondernemers in hun streven tegengehouden door de grote personeelstekorten. Ook om die reden kan een QSR oplossing een goede keus zijn. U heeft namelijk geen mensen nodig om de QSR oplossing in te zetten. U bespaart sterk op personeelskosten zonder dat dit ten koste gaat van de service. Sterker nog; deze verbetert enkel. Zo kunt u veel meer orders verwerken en meer omzet creëren. Is het een keer rustig in uw zaak, dan kost dit u geen geld omdat u personeelsleden betaalt terwijl zij niets hoeven te doen. Omgekeerd geldt ook dat wanneer het druk is, het systeem de drukte gemakkelijk aan zal kunnen.

Kies wat u nodig heeft

Een bestelzuil van Leqqr kan met vele extra’s komen. U kunt altijd kiezen welk soort betaalzuil u graag wilt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een klein scherm kiezen, maar u kunt ook een grotere zuil selecteren die u bij de ingang van uw zaak zet. Wilt u ook een scherm waarop de bestelstatus te zien is? Laat het weten en wij zorgen dat u een goed afgestemd systeem kunt gaan gebruiken. Ook voor het keukenpersoneel kan een scherm opgehangen worden. Zo kunnen zij meteen zien welke orders voorbereid moeten worden. Wilt u liever met een bonnetje werken? Dan kan dit ook. Kies dan om een printer bij de bestelzuil en in de keuken te plaatsen.

Zijn cashbetalingen nog mogelijk?

Wellicht bent u bang dat door de bestellingen te digitaliseren, uw gasten niet meer met contanten kunnen betalen. Die vrees is ongegrond omdat u kunt kiezen voor een cash kiosk. Met deze automaat kunnen klanten gewoon met kleingeld betalen. De rest van het bestelproces verloopt op exact dezelfde manier als bij de andere systemen: net zo soepel en net zo snel.

Deel dit bericht