De voordelen van een draadloos bestelsysteem voor de horeca

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor de horeca: eerst mochten gelegenheden lange tijd niet open en nu de pandemie over zijn hoogtepunt is, is er bijna nergens meer personeel te vinden. Wil je het hoofd als horecaondernemer boven water houden, dan is dit het moment om te investeren in slimme oplossingen. Een gebrek aan personeel hoeft namelijk niet altijd met nieuw personeel opgelost te worden. Wij leggen u graag uit waarom dit een goed moment is om op een draadloos bestelsysteem voor de horeca over te stappen. U zult zien dat u hierdoor niet alleen met minder personeel goed en zelfs beter kunt werken, u zult ook zien dat u hierdoor de service richting uw gasten kunt verbeteren.

Minder personeel nodig dankzij een draadloos bestelsysteem voor de horeca

Horecapersoneel is een groot deel van haar tijd bezig met het opnemen, doorgeven en afhandelen van bestellingen. Dit is een arbeidsintensieve taak en daarom valt op dit gebied veel te winnen. Als u besluit om met een draadloos bestelsysteem voor de horeca te gaan werken, kan de gast dienst bestellingen zelf doorgeven, aanpassen en betalen. Het mes snijdt in dit geval aan twee kanten: ten eerste hoeft u minder personeel in te zetten om de orders te verwerken, terwijl de gast juist veel snellere service kan genieten. Een draadloos bestelsysteem voor de horeca zorgt ervoor dat orders meteen naar de keuken gaan waardoor u deze enkel hoeft klaar te maken. Hierdoor kunt u heel veel meer doen in minder tijd. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat horecazaken tot wel 30 procent meer omzet genereren wanneer zij eenmaal op de betaalsystemen van Leqqr zijn overgestapt.

Een systeem dat perfect aansluit op de behoeften van uw gasten

Digitalisering wordt soms gezien als iets onpersoonlijks, maar dat is met een draadloos bestelsysteem voor de horeca niet het geval. Uw gasten kunnen namelijk precies bestellen wat zij nodig hebben. Een kopje koffie met amandelmelk? Een cappuccino met een dubbele shot en havermelk? Het is allemaal eenvoudig samen te stellen via het draadloze bestelsysteem. De kans dat er fouten in de bestelling sluipen is daarom veel kleiner. Omdat de service bovendien veel sneller wordt, zullen mensen ook eerder geneigd zijn om een tweede bestelling te doen. Wilt u leuke aanbiedingen presenteren aan uw gasten? Voer het in in uw systeem en u kunt altijd leuke extra’s geven aan uw klanten. U hoeft dus nooit meer iets te printen of op de muur te schrijven, duurzamer kan bijna niet.

tevreden gast horeca

Gemak staat voorop

De bestelzuilen van Leqqr kunnen geleverd worden zoals u dat wilt. U kunt kiezen voor de standaardopties waarbij u een bestelzuil krijgt met een betaalterminal. U kunt ook kiezen voor uitbreidingen. Hiermee kunt u uw service nog verder perfectioneren. Wilt u een scherm in uw zaak hangen waarop de bestelstatus te zien is? Geen probleem! Ook kunt u kiezen voor een extra scherm in uw keuken zodat u altijd de volgorde van de orders in de gaten kunt houden. U zult zien dat uw workflow hierdoor verbetert en dat de klantwaarderingen alleen maar beter zullen worden.

Heeft u advies nodig?

Mocht u graag eens met een van onze mensen willen bespreken welk systeem voor u het beste is, dan kunt u altijd een keer contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen. Wij denken graag met u mee over welke toepassingen voor u het beste zijn. Wij horen daarom graag van u wat voor u de meest ideale situatie zou zijn, dan gaan wij vervolgens aan het werk om deze te realiseren.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *