De Horeca
bestelzuil

De volgende stap in self-service

starterkit

Maak kennis met self-order

Speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Een complete self-order set waarmee u direct aan de slag kunt. Deze set is plug and play. Bestellingen komen binnen op een mobiele keukenprinter. De besteller krijgt van de bestelling een heldere bon met hierop een bestelnummer. Dit nummer staat ook op de keukenbon. Probeer deze set 30 dagen gratis uit en overtuig uzelf! 

Professional

Next step in self-ordering

Deze set is uitermate geschikt voor plekken waarbij ruimte minder een issue is. Tevens kan de staande versie eenvoudig in open ruimtes worden geplaatst. Met een 22 inch scherm is de visuele impact groot. De software van Leqqr zorgt voor een perfecte gebruikerservaring en meer omzet!

Bestelzuil voor horeca

Special

Voor de veeleisende ondernemer

Met de special lijn biedt Leqqr volledige vrije keuze in bestelzuil hardware. Wij werken samen met partners voor een breed assortiment aan bestelzuilen. Allemaal voorzien van Leqqr bestelzuil software! 

software voor bestelsystemen horeca

software

Het hart van het systeem is de Leqqr smart ordering software. Dit is een oplossing speciaal ontwikkeld voor en door Quick Service Restaurants. In de afgelopen 7 jaren is er een standaard oplossing ontwikkeld die volledig kan worden ingericht volgens uw werkwijze. Dagelijks wordt het systeem samen met onze klanten verbeterd en doorontwikkeld. Inmiddels beschikt het systeem over slimme functionaliteiten om te zorgen voor een fantastische bestel ervaring voor uw gasten en meer rust in uw zaak.

Cash Kiosk

In de horeca wordt er nog steeds veel met Cash betaald. Daarom beschikt Leqqr over een koppeling met het Cikam Cash systeem. Zo is het met deze uitbreiding mogelijk om aan de zuil met Cash te betalen. De koppeling regelt de communicatie met het cash systeem. Nadat er betaald is en het wisselgeld is uitgenomen wordt de bestelling naar de keuken doorgestuurd. Allemaal zonder tussenkomst van een kassamedewerker. 

Cash kiosk content betalen

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.