keukenscherm

meer controle, minder fouten

Het keukenscherm van Leqqr is specifiek gemaakt voor Quick Service Restaurants. Het werkt volgens het First-in First-out principe. Hierdoor is een snelle doorstroming gegarandeerd. Bestellingen vanaf de kiosk worden rechtstreeks op de keukenschermen getoond. Zonder tussenkomst van een kassa!  

Multi zones

Het Leqqr Keukenscherm ondersteunt meerdere zones. Dit maakt het mogelijk bepaalde producten van een bestelling naar een specifieke zones te sturen. Warme gerechten naar de warme zone en koude gerechten naar de koude keukenzones. Iedere zone heeft een eigen keukenscherm.

controle

De uitgifte is de plek waar alle onderdelen van de bestelling samenkomen. Hier wordt gecontroleerd of de bestelling compleet is. Op het uitgifte scherm wordt dan ook de totaalbon van de bestelling weergegeven. Tevens is hier de status van bereiding van alle zones te zien. Als alles compleet is kan de bestelling op het scherm gereed worden gemeld en kan worden afgehaald. Hierna kan de bestelling op “Afgehaald” worden gezet waarna deze van het scherm verdwijnt.

Bediening statusscherm

Met het uitgiftescherm kan het statusscherm worden bediend. Als een bestelling gereed wordt gemeld op het uitgiftescherm, zal dit op het aangesloten statusscherm worden getoond. De status zal van “In bereiding” naar “Gereed” wijzigen. Het gerecht is nu gereed om afgehaald te worden.