Hotel mini market

Met de Leqqr kiosk zonder personeel afrekenen

Iedere hoteleigenaar weet hoe arbeidsintensief het bevoorraden en beheren van alle minibars in hotels is. Niet voor niets zien we de minibar verdwijnen uit het hotel landschap. In veel hotels wordt de minibar vervangen door een minimarket in de hotellobby. Het grote voordeel hiervan is dat op één centrale plek het beheer kan worden gedaan. Daarnaast kan een minimarket een (veel) ruimer assortiment bevatten waardoor niet alleen food- en drankproducten aangeboden kunnen worden. Meer keus voor de gasten betekent automatisch meer omzet voor de hotels. Echter, de minimarker vraagt nog steeds personeel. Door het afrekenen van de producten met een kiosk te doen is hiervoor geen personeel meer nodig. Hierdoor ook geen extra drukte bij de receptie. Daarnaast is de receptie (vooral in de kleinere hotels) niet altijd bezet. Met onze kiosk is dat ook niet nodig. Zo kunt u eenvoudig meer marge halen uit uw bestaande mini-market.

Het selfservice systeem van Leqqr is uit te breiden met het leisure pakket waardoor alle bovenstaande problemen verleden tijd zijn. En het biedt nog meer. 

Ons leisure pakket bestaat uit een bestel- en betaal kiosk die 24/7 aan staat. Deze wordt uitgebreid met een grab en go module waardoor producten direct gescand en betaald kunnen worden. Zonder tussenkomst van de receptie. De self service kiosk van Leqqr zorgt voor een hele soepele wijzen van afrekenen. 

Het betaalsysteem is opgezet in samenwerking met onze partner pay.nl en is direct te gebruiken. De hardware wordt turn-key opgeleverd en voldoet aan alle financiële K.Y.C. eisen.

 

Voorraadlijsten 

Het Leqqr systeem houdt zelf bij welke producten zijn verkocht en op basis van overzichten kan direct besteld worden bij de toeleverancier van de winkel, waardoor de winkel eenvoudig gevuld blijft. 

 

Vervanging 

Ook voor hotels met een bestaande lobbyshop is het Leqqr selforder systeem met leisure pakket een prima oplossing. Waar andere partijen winstmarges tot 30% realiseren gaat dat met het systeem van Leqqr tot 70%. 

 

Ontbijtvoucher 

Voor hotels die geen (uitgebreide) ontbijtmogelijkheden hebben heeft Leqqr een systeem ontwikkeld waarmee gasten ’s ochtends voor een vooraf bepaald bedrag uit de minimarkt een ontbijt kunnen selecteren. Betaald kan worden met de voucher aan de kiosk. 

Voorbeeld

Een voorbeeld van een succesvol grab & go concept is Hotel the Match