Leqqr bedient samen met Ontplooj de cateringmarkt voor gemeenten

Efficiënte catering op werklocaties

Ontplooj, het werkontwikkelingsbedrijf van de regio Almelo, is verantwoordelijk voor de catering in verschillende werklocaties, waaronder het stadhuis van zowel de gemeente Almelo als Enschede. Op deze locaties hebben ze de innovatieve Leqqr bestelzuilen geïntroduceerd.

Gemakkelijk en gestructureerd bestellen

In de kantine kunnen medewerkers via de Leqqr bestelzuilen eenvoudig hun gewenste maaltijd of sandwich bestellen. Door hun keuze door te geven, wordt de maaltijd in de keuken gestructureerd klaargemaakt en vervolgens uitgeserveerd. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers altijd kunnen genieten van een vers bereide maaltijd of sandwich.

Voorkomen van voedselverspilling

Een bijkomend voordeel van het gebruik van de Leqqr bestelzuilen is dat het helpt bij het verminderen van voedselverspilling. Aangezien vrijwel al het eten ter plekke wordt bereid en direct geconsumeerd, behoort het weggooien van eten tot het verleden.

De medewerkers van Ontplooj zijn erg enthousiast over deze werkwijze. Ze ervaren veel gemak in het bestellen van hun maaltijden en hebben bovendien plezier in hun werk. Dit positieve gevoel straalt af op de begeleiders en klanten van Ontplooj, wat resulteert in een win-win-win situatie.

Uitbreiding naar meer locaties

Door het succes van de Leqqr bestelzuilen binnen de gemeenten Almelo en Enschede, verwacht Leqqr binnenkort ook andere locaties aan te sluiten. Hiermee kunnen nog meer medewerkers profiteren van dit efficiënte en gebruiksvriendelijke systeem voor catering op werklocaties.

Deel dit bericht