smart kitchen

Oplossingen voor in de keuken​

Slimme producten voor in de keuken zorgen voor een snelle en gestructureerde afhandeling van de order. De producten zijn ontwikkeld om tijd te besparen. Dit levert meer rust op en garanderen een snelle doorstroming van de order. Meer doen in minder tijd!

Keukenscherm

Het keukenscherm is een touchscreen voor in de keuken. Hierop komen alle bestellingen digitaal binnen. Alle bonnen staan helder naast elkaar met per bon informatie over de bestelling. Het scherm is verbonden met een printer om de bonnen af te drukken. Tevens is het mogelijk meerdere schermen te gebruiken voor meerdere zones. 

Afhaalscherm

Het Leqqr afhaalscherm is bedoeld om de status van een bestelling weer te geven. Er wordt overzichtelijk weergegeven welke bestellingen nog in bereiding zijn en welke gereed zijn om te kunnen worden afgehaald. Het afhaalscherm communiceert met het keukenscherm bij de uitgifte. Hierop kan de status van een bestelling eenvoudig van “In bereiding” naar “Gereed” worden gewijzigd.

KEUKEN PRINTER

De keukenprinter is een essentieel onderdeel in de keuken. Orders worden geprint op een duidelijke bon. Dit kan een papieren bon zijn of een sticker rol. De verschillende producten kunnen afzonderlijk geprint worden om direct geplakt te worden op de disposables van een specifieke order. 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.