smart kitchen

Oplossingen voor in de keuken​

Slimme producten voor in de keuken zorgen voor een snelle en gestructureerde afhandeling van de order. De producten zijn ontwikkeld om tijd te besparen. Dit levert meer rust op en garanderen een snelle doorstroming van de order. Meer doen in minder tijd!

Keukenscherm

Het keukenscherm is een touchscreen voor in de keuken. Hierop komen alle bestellingen digitaal binnen. Alle bonnen staan helder naast elkaar met per bon informatie over de bestelling. Het scherm is verbonden met een printer om de bonnen af te drukken. Tevens is het mogelijk meerdere schermen te gebruiken voor meerdere zones. Zo kunnen de warme gerechten naar het keukenscherm van de warme keuken worden gestuurd en de salades en andere koude gerechten naar het keukenscherm van de koude zone. Tevens is het mogelijk een uitgiftescherm te plaatsen. Op dit scherm staan alle bonnen waarvan de bereiding gereed is en klaar zijn voor uitgifte. Door een bestelling gereed te melden wordt deze op het afhaalscherm getoond in de kolom “Gereed”. 

Afhaalscherm

Het Leqqr Statusscherm is bedoeld om de status van een bestelling weer te geven. Er wordt overzichtelijk weergegeven welke bestellingen nog in bereiding zijn en welke gereed zijn om te kunnen worden afgehaald. Het statusscherm communiceert met het keukenscherm bij de uitgifte. Hierop kan de status van een bestelling eenvoudig van “In bereiding” naar “Gereed” worden gewijzigd.

KEUKEN PRINTER

De keukenprinter is een essentieel onderdeel in de keuken. Bestellingen worden op een overzichtelijke bon afgedrukt. Dit kan zowel een papier als  stikkers bon zijn. Alle producten kunnen afzonderlijk worden afgedrukt zodat deze als stikker op een box of beker kunnen worden geplakt. Zo is het duidelijk bij welke bestelling het product hoort. Als onderdeel van de Leqqr Smart Kitchen oplossing kan ieder zone zijn eigen printer krijgen. Bij de uitgifte kan een totaal bon worden afgedrukt met alle afzonderlijke producten. Dit zorgt voor overzicht en duidelijkheid bij de uitgifte.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.