Catering op kantoor

Je favoriete eten dichtbij

Dat de cateringmarkt door de coronaperiode een grote verandering heeft ondergaan is geen geheim. Veel bedrijven en instellingen zijn zich aan het heroverwegen hoe om te gaan met de cateringdiensten nu steeds meer werknemers vanuit huis werken en het aantal bezette werkplekken steeds minder wordt. 

Leqqr heeft een aantal cateringconcepten ontwikkeld waarmee de cateraar haar diensten aan de klanten kan blijven aanbieden terwijl dit geen afbreuk doet aan de klanttevredenheid of winstmarges. Sterker nog, het zorgt voor een aantal extra voordelen waaronder minder afval (no waste), minder foute bestellingen en lagere kosten voor de cateraar. 

Het betaalsysteem is opgezet in samenwerking met onze partner pay.nl en is direct te gebruiken. De hardware wordt turn-key opgeleverd en voldoet aan alle financiële K.Y.C. eisen.

 

In-House catering 

De in-house catering oplossing van Leqqr bestaat uit een gesloten bestel- en betaal kiosk volledig in de stijl van de cateraar (of het bedrijf of de instelling) en een keukensysteem waarmee de orders ontvangen kunnen worden. De uitgifte kan op basis het tafel-breng systeem of het afhaalscherm. 

 

Deze oplossing kan daarnaast uitgebreid worden met het bestellen en betalen direct vanaf de werkplek. Hierbij kan de afhaaltijd worden aangegeven. 

 

Gemeentes 

Leqqr heeft bovenstaande oplossing inmiddels zowel bij de gemeente Enschede als Almelo geïmplementeerd. Hier werkt het samen met een lokale cateraar die werkt met lokale ondernemers.

 

On-demand (pre order) 

Voor bedrijven en instellingen die zelf in huis geen uitgebreide cateringmogelijkheden hebben, maar de medewerkers wel een (gezonde) maaltijd aan willen bieden heeft leqqr de on-demand catering oplossing. Bij deze oplossing kan per dag via een kiosk (of online) besteld worden tot bijvoorbeeld 11 uur. De cateraar ontvangt alle bestellingen en zal deze kant en klaar rond lunchtijd afleveren bij het bedrijf of de instelling. Deze oplossing is natuurlijk ook geschikt voor mensen die moeten overwerken en ’s avond graag een maaltijd op kantoor nuttigen. 

De catering on-demand is met name interessant omdat het ook een no waste policy ondersteunt. Er zal geen eten overblijven dat weggegooid moet worden. Leqqr werkt onder andere samen met de Broodbode voor de maaltijdbezorging.

 

Voorbeelden

Leqqr werkt samen met onder andere De Woonplaats, Grolsch en Apollo Vredestein.