Campings & vakantieparken

Bestelzuil: makkelijke assistent in hoogseizoen

Niets is zo seizoensgebonden als de recreatiemarkt. Waar in de zomer en de schoolvakanties de campings en vakantieparken uitpuilen met vakantiegangers is dat in de daar omliggende periodes vaak een stuk minder. Dit werkt natuurlijk in dezelfde mate door bij de eten-bestel punten op de camping of het park. Om hier een personeelsplanning op af te stemmen is ieder jaar weer een uitdaging. 

De Quick Service self service oplossing van Leqqr is uitermate geschikt om deze pieken in het hoogseizoen op te vangen. De self service kiosken zijn 24/7 in te zetten, zijn nooit ziek, niet foutgevoelig en zorgen ook nog eens voor een upsell van tot 30%. Bij het bestellen via de kiosk wordt de klant via het afhaalscherm op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.  

Heeft uw camping ook vakantiehuisjes dan heeft Leqqr ook een oplossing om direct vanuit het huisje een bestelling te plaatsen. De keukenbon bevat dan het nummer van het huisje van waaruit is besteld.  

De bestelling kan met een (extra) integratie ook direct worden gekoppeld aan het boekingspakket waar uw camping gebruik van maakt en zo direct onder het boekingsnummer worden geplaatst. 

Het betaalsysteem is opgezet in samenwerking met onze partner pay.nl en is direct te gebruiken. De hardware wordt turn-key opgeleverd en voldoet aan alle financiële K.Y.C. eisen.

Onze bestelzuil en bijbehorende producten kunnen ingericht worden voor de cafetaria en/of restaurant. Een succesvol voorbeeld is Marveld recreatie in Groenlo.