De Bubble Tea
Bestelzuil

Haal meer uit uw zaak

Bestelzuil

Speciaal ontworpen voor Bubble Tea zaken. Een complete self-order set waarmee u direct aan de slag kunt. Deze set is plug and play. Bestellingen komen binnen op een mobiele keukenprinter. De besteller krijgt van de bestelling een heldere bon met hierop een bestelnummer. Dit nummer staat ook op de keukenbon. Probeer deze set 30 dagen gratis uit en overtuig uzelf! 

StiCker labels

De Leqqr keukenprinters ondersteunen stikker labels. Deze labels kunnen op de beker worden geplakt. Op de bon staat het bestelnummer en informatie over de inhoud van de beker. Dit voorkomt onduidelijkheid en zorgt voor een efficiënte afhandeling van de order.

Afhaalscherm

Het Leqqr afhaalscherm is bedoeld om gasten in uw zaak op de hoogte te brengen van de status van de bestelling. Er wordt aangegeven welke bestellingen in bereiding zijn en welke gereed zijn. Via het aangesloten keukenscherm in de keuken kunt u eenvoudig de status van de bestelling aangeven. Zo houdt u overzicht en rust in de zaak. Nooit meer geroep door de zaak.

Keukenscherm

Het keukenscherm van Leqqr is specifiek gemaakt voor Bubble Tea Restaurants. Het werkt volgens het First-in First-out principe. Hierdoor is een snelle doorstroming gegarandeerd. Bestellingen vanaf de kiosk worden rechtstreeks op de keukenschermen getoond. Zonder tussenkomst van een kassa!  

Meer omzet

Uw gasten bestellen meer via de bestelzuil. Uit ervaring weten we dat u gemiddeld kunt rekenen op 20% meer omzet.

Efficiënter

Door self-service kunt u meer doen in minder tijd. U hoeft niet meer de bestelling op te nemen. Dit scheelt tijd.

Minder kosten

De bestelzuil is eigenlijk een extra kassa medewerker. Geen personeel meer nodig om de bestelling op te nemen. Dit bespaart 0.5 FTE in personeelskosten.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.