Werkt u al met digitale menuborden in de horeca?

Soms kunnen twee heel verschillende problemen met een uitvinding worden opgelost. Een goed voorbeeld hiervan zijn de digitale menuborden in de horeca. Wie besluit om met deze digitale menuborden in de horeca te gaan werken, ziet dat het mes aan twee kanten zal snijden. Ten eerste wordt de service richting de gaten aanzienlijk verbeterd terwijl voor de ondernemer de personeelskosten aanzienlijk naar beneden zullen gaan. In tijden van grote personeelstekorten in de horeca is het niet altijd eenvoudig om de service goed te houden. Digitale menuborden in de horeca kunnen daarom een uitkomst zijn voor zowel de gast als de uitbater. Wij vertellen u in dit artikel alles over deze mogelijkheid.

Digitale menuborden besparen personeelskosten

Wanneer gasten hun bestellingen laten opnemen door uw personeel, kost dit veel tijd en er zit al heel snel een grens aan het tempo waarin gewerkt kan worden. Bovendien is de kans groter dat er fouten in de bestellingen sluipen waardoor uw gasten minder tevreden zullen zijn over de service. Als u met digitale menuborden in de horeca gaat werken, kunt u uw service aanzienlijk verbeteren. U zet een bestelzuil neer waarop de gasten het menu op hun gemak kunnen doornemen. Willen zij iets bestellen, dan kan dat gedaan worden via deze zuil. De bestelling kan gelijk worden afgerekend door middel van een elektronische betaling. Eventueel kan gekozen worden om een bonnetje te ontvangen. Is de betaling gelukt, dan gaat de order gelijk naar de keuken waar deze verwerkt kan worden. Kiest u voor een extra scherm, dan kan de gast op dit scherm de status van diens bestelling zien. U merkt het; er is geen personeel meer nodig om de bestellingen te verwerken waardoor u dus minder personeel nodig heeft. Wel zo fijn in tijden van grote personeelsschaarste.

Snellere service en dus meer omzet

Wanneer u met mensen werkt, zit er een bepaalde grens aan de snelheid waarmee zij kunnen werken. Een serveerder kan niet op drie plekken tegelijk zijn. Wanneer u met digitale menuborden voor de horeca gaat werken, dan is er geen max aan het aantal bestellingen dat tegelijkertijd doorgegeven kan worden. Hierdoor worden bestellingen veel sneller verwerkt en u kunt dus veel meer werk verzetten in minder tijd. Dat dit tot meer omzet zal leiden, hoeven wij niet meer toe te lichten. In de praktijk blijkt dat de omzet tot wel 30 procent kan toenemen. Realiseren we ons dat u ook nog eens bespaart op personeelskosten, dan kunnen we spreken van een heuse win-winsituatie.

Aanpassingen zijn eenvoudig door te voeren

Een menu samenstellen, ontwerpen en laten drukken kan veel tijd kosten. Sluipt er eens een foutje in het menu, dan kan het ook veel werk zijn om dit weer te corrigeren. Met digitale menuborden voor de horeca, kunt u uw menu op ieder moment van de dag aanpassen wanneer u dat wilt. Uw gasten krijgen altijd te zien wat u op dat moment ook echt kunt serveren. Wilt u leuke aanbiedingen presenteren? Dat kan eenvoudig geregeld worden met de digitale menuborden. Door het menu digitaal aan te bieden, maakt u zichzelf flexibeler maar u denkt ook aan het milieu omdat u geen papier meer nodig heeft om uw gasten te laten zien wat zij bij u kunnen bestellen.

Kies de juiste optie voor uw zaak

Wanneer u graag gebruik wilt gaan maken van een bestelzuil voor de horeca, dan kunt u bij Leqqr kiezen uit drie opties. Iedere optie komt met een vaste prijs per maand waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht u advies willen hebben over welke bestelzuil het meest geschikt is voor uw zaak, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Deel dit bericht