Tea Guys

Bubble Tea op Centraal Station Utrecht

“Het zou onmogelijk zijn om dit aantal bestellingen te halen zonder de bestelzuil van Leqqr.”

CJ, mede-eigenaar van Tea Guys Utrecht

Het fenomeen Bubble Tea of Boba (zoete thee met tapiocaparels) is de afgelopen jaren erg populair geworden. En het aantal zogeheten “Bubble Tea Bars” groeit ook hard. Zo heeft Tea Guys Utrecht zijn deuren geopend in 2021, in Utrecht Centraal Station. 

Tea Guys opereert met het self-order systeem van Leqqr; een onmisbaar element in deze branche en op deze locatie. Klanten hebben op een station meestal maar weinig tijd. De bestellingen komen via de bestelzuilen in een rap tempo binnen en worden in een nog rapper tempo bereid en uitgeserveerd. En dat allemaal zonder tussenkomst van een kassa en kassamedewerker!  

Het is belangrijk dat de doorloop van een QSR (Quick Service Restaurant) zo snel en efficiënt mogelijk gaat. Daarom heeft Tea Guys Utrecht gekozen voor een systeem dat de selfservice volledig heeft geïmplementeerd. Klanten voeren hun bestelling in op één van de bestelzuilen, die direct binnenkomt in de keuken op een mobiele terminal. Als de Bubble Tea klaar is, wordt dit op de terminal ingegeven; op een aangesloten statusscherm in de winkel ziet de gast vervolgens dat de bestelling klaarstaat.  

Het selfservice systeem dat Leqqr heeft geleverd voor Tea Guys Utrecht is ideaal voor een Bubble Tea Bar. Het systeem wordt nu meer dan een jaar intensief gebruikt. Leqqr heeft gedurende dat jaar verschillende upgrades doorgevoerd om het systeem te optimaliseren. Tea Guys is dan ook een erg tevreden klant!