Nieuw! Grab & Go module

Laat de klant zelf producten scannen aan de bestelzuil!

Self-service is inmiddels niet meer weg te denken. In veel branches kijkt men naar mogelijkheden om  de klant zelf meer te laten doen. Zo is het al geruime tijd mogelijk om je eigen boodschappen af te rekenen bij de Albert Heijn, je spulletjes zelf af te rekenen bij de IKEA of Action en via een kiosk je bioscoopkaartje te bestellen. De reden is bijna altijd personeelskostenbesparing.  Zie hieronder hoe het werkt!

​Ook binnen de horeca zien we de opkomst van self-service.  Zo zien we steeds meer bestelzuilen verschijnen bij afhaalrestaurants. Gerechten kunnen eenvoudig bij een bestelkiosk worden besteld en betaald. Deze worden vervolgens bereid en kunnen worden afgehaald. Daar voegen wij een nieuwe functionaliteit aan toe!

Onze klanten met bestelzuil kunnen hun Grab & Go assortiment nu integreren in de digitale menukaart. Leqqr heeft een nieuwe mogelijkheid toegevoegd aan haar bestelzuil waarmee producten door gasten bij een bestelzuil kunnen worden ingescand. Zo kan de gast nu eenvoudig eten bestellen bij een kiosk en zelf een blikje frisdrank aan de bestelling toevoegen door de barcode ervan bij de bestelzuil in te scannen.

De Grab & Go module van Leqqr is per direct beschikbaar. Via de Leqqr beheeromgeving kunnen producten eenvoudig worden voorzien van een unieke barcode. De ingebouwde scanner leest de code van de barcode en zoekt het corresponderende product in de database en voegt deze toe aan de bestelling.
Meer omzet en minder kosten? Grab & Go met onze bestelzuil! 

Deel dit bericht