Pad Thai

Een totaaloplossing

Pad Thai is een franchise formule van Wow Thai Food. De uit Thailand afkomstige formule beschikt momenteel over 8 vestigingen in Nederland.  Pad Thai is een Quick Service Restaurant. Gerechten kunnen worden afgehaald of bij de locaties worden genuttigd. Standaardisatie en snelheid kenmerken de onderneming.

Alle gerechten worden vers bereid. Een efficiënte afhandeling van de bestelling is erg belangrijk om wachtrijen te voorkomen. Bestellingen worden op een 3-tal bestelzuilen gedaan. Op 2 zuilen kan alleen worden gepind. De derde zuil is aangesloten op een cashsysteem van Cikam. Zo kan ook met cash aan de kiosk worden betaald. 

Bestellingen komen in de keuken binnen op een keukenscherm. Het speciaal door Leqqr ontwikkelde keukenscherm is afgestemd op de werkwijze van dit QSR restaurants. Alle gerechten worden tevens afgedrukt op zelfklevende labels. Deze worden op het doosje van de gerechten geplakt. Het is dan meteen duidelijk wat er in het bakje zit en bij welke bestelling het gerecht hoort. 

Als een bestelling compleet is dan wordt deze door een medewerker bij de uitgiftebalie eenvoudig gereed gemeld op het uitgiftescherm. Het uitgiftescherm communiceert met het afhaalscherm in de zaak. Gasten worden zo op de hoogte gebracht dat de bestelling gereed is om af te halen.  

Leqqr levert deze totaaloplossing voor alle vestigingen van Pad Thai. Tevens staan er meerdere vestigingen voor komend jaar op het programma.