De RoadBode

Efficiency staat voorop

De Roadbode is een mobiele broodjesbus in Enschede. Dagelijks worden op meerdere plekken de broodjes live bereid en afgehaald. 

Tijdens de lunch staan er meestal lange rijen voor de balie. In een tijdsbestek van 2.5 uur worden er meer dan 200 broodjes gemaakt en uitgeleverd. Dit vraagt “alle hens aan dek” in de keuken. Dus geen tijdverlies om de bestelling op te nemen en de betaling te innen via een mobiele pin. 

Sinds 2 maanden is De Roadbode actief met de bestelzuil starterkit van Leqqr. Bestellingen en betalingen worden door een mini bestelzuil opgenomen en geregeld. De bestelbon komt binnen op een bijbehorende bestellingen terminal in de keuken.

“In het begin was ik nog niet overtuigd of een bestelzuil voor ons zou gaan werken. Gelukkig kun je bij Leqqr de bestelzuil gratis één maand uitproberen. Na één week was ik al om. De bestelzuil is voor mij dan ook niet meer weg te denken.” Aldus Martijn Damming, eigenaar van De Roadbode. 

Op dit moment maakt De Roadbode gebruik van één bestelzuil. Men overweegt een tweede ernaast te zetten. Dit is makkelijk te doen en qua kosten zeer aantrekkelijk. Echter moet de capaciteit in de keuken dit ook aankunnen. 

Ik had niet gedacht dat de impact van de bestelzuil zo groot zou zijn.