Bestelzuil
Starterkit

Simpel en voordelig

DÈ Bestelzuil

Voor iedereen

Leqqr weet dat self-service dè oplossing is voor het personeelstekort in de horeca. Om self-service voor iedereen in de horeca bereikbaar te maken introduceren wij een nieuwe instapmodel. Dit model bestaat uit een complete configuratie inclusief scherm, printer en pin voor een instapprijs van € 1950. Binnen enkele dagen kunt u aan de slag en ervaren wat self-service voor u kan betekenen. Om u te overtuigen bieden wij u aan deze bestelzuil 30 dagen vrijblijvend te proberen. Bevalt de kiosk niet? dan komen we deze na de proeftijd gewoon weer ophalen.

Meer omzet

Minder personeel

Self-service zorgt ervoor dat u meer kunt doen met minder personeel. Laat gasten de bestelling zelf invoeren. Dit scheelt een kassamedewerker en levert 20% meer omzet op. Probeer het nu zelf en ervaar uw voordelen. 

30 dagen op proef

Vrijblijvend

Wilt u weten wat een bestelzuil voor uw zaak kan betekenen? Overtuig uzelf! Neem contact met ons op en wij komen een complete configuratie bij u installeren. Als u tevreden bent dan kunt een na 30 dagen een vliegende start maken. Niet tevreden? Dan komen we de set weer ophalen.  

Roadbode

Bestelzuil voor Foodtruck

De Roadbode is een broodjeszaak op wielen. Iedere week bestellen honderden kantoormedewerkers hun broodje bij de Roadbode. Sinds kort maakt men gebruik van de Leqqr Bestelzuil Starterkit. Klanten kunnen zo zelf de bestelling ingeven. Dit scheelt in personeelskosten en levert meer handjes in de keuken. 

De Configuratie

Printer

Bij iedere bestelling wordt er een bon voor de klant afgedrukt. Hierop staan alle producten die de klant heeft besteld. Zo is er nooit discussie mogelijk en worden fouten vermeden. Ook is iedere bestelling voorzien van een uniek bestelnummer. Dit nummer is belangrijk voor het afhalen van de bestelling. En is gelijk aan het nummer op de keukenbon.

Layout

Het hart van het systeem is de Leqqr smart ordering software. Dit is een oplossing speciaal ontwikkeld voor en door Quick Service Restaurants. In de afgelopen 7 jaren is er een standaard oplossing ontwikkeld die volledig kan worden ingericht volgens uw werkwijze. Dagelijks wordt het systeem samen met onze klanten verbeterd en doorontwikkeld. Inmiddels beschikt het systeem over slimme functionaliteiten om te zorgen voor een fantastische bestel ervaring voor uw gasten en meer rust in uw zaak

Beheer

Iedere bestelling komt binnen op een zeer gebruiks–vriendelijke, eigen online bestelomgeving. Hier krijgt u een totaaloverzicht van alle ontvangen bestellingen. Nogmaals een bon afdrukken of de details van een vorige bestelling inzien is zo eenvoudig te doen. Daarnaast kunnen alle aanpassingen en instellingen door uzelf worden gewijzigd.

Overzichten

Met de statistiek module is het mogelijk alle data overzichtelijk te presenteren en te analyseren. Er zijn veel standaard overzichten beschikbaar. Regelmatig komen er nieuwe overzichten bij. Tevens is het altijd mogelijk een export te maken naar Excel. Zo bent u volledig vrij in het bouwen van een eigen dashboard.

Prijs

Proefperiode

0
 • 15.6" touchscreen
 • Pin terminal
 • Bonprinter
 • Beheeromgeving
 • 30 dagen op proef
 • Zonder verplichtingen
Zonder risico

Bestelzuil starterkit

1950
 • 15.6" touchscreen
 • Pin terminal
 • Bonprinter
 • Beheeromgeving
 • Inrichten / installatie
 • Support