Bestelzuil HORECA
Starterkit

Simpel en voordelig

eenvoudig

Met de Horeca bestelzuil self-service starterkit van Leqqr kunt u direct aan de slag. Plug and Play. Geen moeilijke installatie nodig.

Betaalbaar

De set is geschikt voor iedere type onderneming. Van groot tot klein. Overtuig uzelf met 30 dagen gratis te proberen.

Compleet

De starterkit is inclusief een scherm, printer en pinterminal. Alles waarmee u direct aan de slag kunt. Start u vandaag ook met self-service?

Minder 
personeel

Meer omzet

Self-service zorgt ervoor dat u meer kunt doen met minder personeel. Laat gasten de bestelling zelf invoeren. Dit scheelt een kassamedewerker en levert 20% meer omzet op. Probeer het nu zelf en ervaar uw voordelen. 

DÉ Bestelzuil

Voor iedereen

Leqqr weet dat self-service dé oplossing is voor het personeelstekort in de horeca. Om self-service voor iedereen in de horeca bereikbaar te maken introduceren wij de horeca bestelzuil self-service starterkit. Dit model bestaat uit een complete configuratie inclusief scherm, printer en pin. Direct klaar om gebruikt te worden met uw menu en opties!

30 dagen op proef

Vrijblijvend

Wilt u weten wat een bestelzuil voor uw zaak kan betekenen? Overtuig uzelf! Neem contact met ons op en wij komen een complete configuratie bij u installeren. Als u tevreden bent dan kunt een na 30 dagen een vliegende start maken. Niet tevreden? Dan komen we de set weer ophalen.  

Roadbode

Bestelzuil voor Foodtruck

De Roadbode is een broodjeszaak op wielen. Elke dag bestellen honderden kantoormedewerkers hun broodje bij de Roadbode. Men maakt gebruik van de Leqqr Bestelzuil Starterkit. Klanten kunnen zo zelf de bestelling ingeven. Dit scheelt in personeelskosten en levert meer handjes in de keuken.

De Configuratie

Printer

Bij iedere bestelling wordt er een bon voor de klant afgedrukt. Hierop staan alle producten die de klant heeft besteld. Zo is er nooit discussie mogelijk en worden fouten vermeden. Ook is iedere bestelling voorzien van een uniek bestelnummer. Dit nummer is belangrijk voor het afhalen van de bestelling. En is gelijk aan het nummer op de keukenbon.

Pinterminal

Met de bijgeleverde pinterminal kunt u direct geld incasseren. Alle gangbare betaalkaarten worden geaccepteerd. Direct aan de slag zonder moeilijke contracten!

Layout

Het hart van het systeem is de Leqqr smart ordering software. Dit is een oplossing speciaal ontwikkeld voor en door Quick Service Restaurants. In de afgelopen 7 jaren is er een standaard oplossing ontwikkeld die volledig kan worden ingericht volgens uw werkwijze. Dagelijks wordt het systeem samen met onze klanten verbeterd en doorontwikkeld. Inmiddels beschikt het systeem over slimme functionaliteiten om te zorgen voor een fantastische bestel ervaring voor uw gasten en meer rust in uw zaak

software voor bestelsystemen horeca

Beheer

Iedere bestelling komt binnen op een zeer gebruiks–vriendelijke, eigen online bestelomgeving. Hier krijgt u een totaaloverzicht van alle ontvangen bestellingen. Nogmaals een bon afdrukken of de details van een vorige bestelling inzien is zo eenvoudig te doen. Daarnaast kunnen alle aanpassingen en instellingen door uzelf worden gewijzigd.

Overzichten

Met de statistiek module is het mogelijk alle data overzichtelijk te presenteren en te analyseren. Er zijn veel standaard overzichten beschikbaar. Regelmatig komen er nieuwe overzichten bij. Tevens is het altijd mogelijk een export te maken naar Excel. Zo bent u volledig vrij in het bouwen van een eigen dashboard.