Strategische samenwerking King Food

Leqqr en King Food zijn een samenwerking aangegaan voor Horeca ondernemers.

King Food streeft naar langdurige partnerships met zowel Horeca ondernemers als fabrikanten.

Met King Food hebben we een exclusieve afspraak gemaakt voor het marktsegment waarin zij opereert, welke bijdraagt aan de volledige ondersteuning van de ondernemer.

King Food adviseert en ondersteunt haar klanten om hun onderneming te verbeteren: dat is een belangrijke toegevoegde waarde vanuit hen als Horeca groothandel.

Helaas heeft de Horeca te kampen met flinke personeelstekorten. Leqqr speelt hier op in, door bestelkiosken te plaatsen, waardoor er minder personeel nodig is. De personeelskosten kunnen hierdoor wel tot 50% dalen. De bestelzuilen hebben zich inmiddels op diverse locaties bewezen. Sommige klanten halen omzetstijgingen van 30% en een 20% snellere afhandeling.

Leqqr biedt betaalbare oplossingen aan, geschikt voor elke onderneming. Een starterskit, compleet met scherm, printer en betaalterminal, kan tot 30 dagen worden getest. Uiteraard ontbreekt ook verdere ondersteuning niet. De menukaart wordt geladen, zodat de onderneming direct kan profiteren van de voordelen.

Ook geïnteresseerd in een self-service zuil? Vanaf heden kun je ook contact opnemen met je King Food Horeca adviseur hierover.

Deel dit bericht